Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

FCSB, pregătită de meciul cu Milsami Orhei

18 iul. 2019,, 17:40   Sport
2583 0

Manşa secundă cu Milsami nu reprezintă o simplă formalitate pentru FCSB. Bucureştenii tratează cu toată seriozitatea partida de astăzi de la Orhei, chiar dacă au cîştigat cu 2-0 primul meci al dublei manșe din primul tur preliminar al Ligii Europei.

Vicecampioana României a făcut deplasarea la Orhei via Chişinău fără 7 fotbalişti din lot, care sînt accidentaţi sau suspendaţi. Printre ei se numără și cel mai bun marcator al echipei din sezonul trecut, francezul Harlem Gnohere, și sîrbul Marko Momcilovici, dar şi Mihai Bălaşa cu Lucian Filip.

"Pentru noi este cel mai important grupul, cei mai importanți sînt jucătorii care sînt apţi. sînt jucătorii de bază la momentul de faţă. Jucătorii accidentaţi sperăm să revină cît mai repede. La fel, sînt jucătorii suspendaţi, care să intre din etapa următoare", a spus IULIAN CRISTEA, fundaş FCSB.

Partida a provocat un mare interes printre amatorii de fotbal din oraș și nu numai, iar casele de bilete ale stadionului orheian au fost luate cu asalt.

Suporterii au stat la coadă pentru a procura bilete de la ora 8 dimineaţa. În mod normal, casele ar fi trebuit sa se deschidă la ora 12:00, dar s-au deschis doar în jurul orei 16:00.

"Ne bucură acest lucru ca stadionul să fie plin. Nu contează dacă ţin cu noi sau nu. Principalul e ca stadionul să fie plin, o atmosferă bună, o atmosferă plăcută", a spus IULIAN CRISTEA, fundaş FCSB.

Meciul-retur dintre Milsami şi FCSB se va juca în această seară, cu începere de la ora 20:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?