X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Naționala Rusiei părăsește Campionatul Mondial

8 iul. 2018,, 00:03   Sport
2978 6

Naționala Rusiei a fost eliminată de la Campionatul Mondial. În ultimul sfert de finală, Croația a trecut de Rusia cu scor total de 4-3, după prelungiri și lovituri de departajare.

Chiar dacă în primele 30 de minute Croația a dominat jocul la centrul terenului, cei care au deschis scorul au fost rușii cu o execuție de excepție a lui Cheryshev. Mijlocașul rus l-a învins pe Subasic cu un șut în vinclu, de la 25 de metri.

Șapte minute mai tîrziu, nouarul croat Kramaric restabilește egalitatea cu o minge trimisă cu capul, din 6 metri, după o centrare a lui Mandzukic.

Scorul a rămas neschimbat pe tabela de marcaj pînă la finalul celor 90 de minute din timpul regulamentar și a dus meciul în prelungiri, unde ambele echipe au marcat.

Loviturile de departajere au dus Croația în semifinale.


Croația este ultima semifinalistă a Cupei Mondiale, celelalte trei țări calificate în careul de ași fiind Franța, Belgia și Anglia.

Rusia nu mai jucase sferturi de finală la o Cupă Mondială din 1970, ca URSS, cînd a pierdut cu Uruguayul (0-1). Cel mai bun rezultat al său a fost în 1966, cînd a ocupat locul 4, scrie digisport.ro.

Ruşii au început actuala competiţie mondială din postura de cea mai slabă echipă calificată în clasamentul FIFA - locul 70 - depăşind toate aşteptările.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?