Externe

Dmitri Medvedev, fostul preşedinte al Federaţiei Ruse, ar fi încercat să se sinucidă (presa)

În nota sa de sinucidere, potrivit jurnaliștilor, Medvedev îl menționează pe Putin și cercul său interior.

Potrivit jurnaliştilor, fostul preşedinte al Federaţiei Ruse a încercat să se sinucidă. Garda l-ar fi găsit pe Dmitri Medvedev în stare de ebrietate și cu o armă în mână.

Acest lucru este menționat în reportajul proiectului FreeDom. Se spune că paznicul a fost cel care l-a convins pe fostul președinte rus să predea pistolul.

Și doamna de la curățenie a găsit 5 variante de bilete de sinucidere, în care Medvedev a scris că s-a săturat să fie o păpușă. Și dă vina pe Putin și cercul său interior pentru moartea sa“, se spune în poveste.

Politicianul rus Ilya Ponomarev spune că nu este surprins de aceste zvonuri, care se răspândesc din interiorul Federației Ruse ca urmare a unei lupte interne pentru putere a Kremlinului.

Nu este un secret pentru nimeni că Medvedev a ajuns la putere în Federația Rusă datorită lui Putin, datorită lui a refuzat să candideze la președinte pentru a doua oară.

Se presupune că acum între Medvedev și Kiriyenko există o luptă internă asupra cine va deveni succesorul lui Putin. Experții susțin că recentul comportament demonstrativ al lui Medvedev este un semn de depresie profundă, care a devenit motivul tentativei de sinucidere.

Ilya Ponomarev spune că s-au pus mari speranțe în Medvedev din punct de vedere politic, dar a ratat orice ocazie. Tocmai din acest motiv este acum criticat. Și acesta ar putea fi motivul depresiei lui.

Anterior, jurnaliștii au raportat că, după începerea unei invazii pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, Medvedev s -a transformat într-un politician rus amărât , scriind postări „furiose” împotriva Occidentului și Ucrainei. Toată activitatea sa de telegramă este o încercare de a se scoate din uitarea politică. Dar există un al doilea punct de vedere asupra postărilor sale în rețelele de socializare – aceasta este doar îndeplinirea sarcinilor stabilite de Putin, și nu o inițiativă personală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *