Actualitate

Un cunoscut rapper rus s-a sinucis pentru a nu ajunge pe front

Mobilizarea parțială a lui Putin îi sperie de moarte pe ruși. Un rapper, în vârstă de 27 de ani,  s-a sinucis vineri, 30 septembrie, aruncându-se de la etaj. Tânărul a lăsat un mesaj video în care a anunțat că nu este pregătit să ucidă, relatează Daily Mail, citând mai multe site-uri de opoziție din Rusia.

Ivan Vitalievich Petunin, cunoscut sub numele de scenă Walkie, s-a sinucis din cauza mobilizării anunțate în Rusia. Acesta a decis să-și ia viața pentru a evită să fie trimis pe frontul din Ucraina.

Trupul neînsuflețit al rapperului rus a fost găsit, pe 30 septembrie, în apropierea unei clădiri înalte de pe strada Congressnaya, din Krasnodar, în sudul-estul țării.

Iubita lui Walkie a confirmat vestea tragică, precizând că bărbatul s-a aruncat de la etaj, dintr-o clădire în care locuiseră împreună.

Petunin, care a servit anterior în armata rusă și a fost tratat într-un spital de boli mintale, a publicat un mesaj video cutremurător pe rețelele sociale, unde a spus că a decis să-și ia viața din cauza mobilizării: „Dacă vezi acest videoclip, atunci nu mai sunt în viață… Nu pot să iau păcatul crimei pe sufletul meu. Prefer să rămân în istorie ca un om care nu a susținut ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal… Nu am dreptul să ridic o mitralieră și să trag în oameni”, a transmis rapperul în înregistrare.

De asemenea, el părea să se teamă că mobilizarea parțială a lui Putin s-ar putea transforma în curând într-o mobilizare toatală, pe fondul afirmațiilor că Moscova intenționează să cheme 1 milion de oameni pentru a salva invazia eșuată.

Putin a stârnit panică anunțând mobilizarea parțială a rezerviștilor pentru a întări trupele în Ucraina. Astfel, un exod uriaș a fost declanșat de mobilizarea parțială a dictatorului de la Kremlin. În timp ce mii de bărbați, femei și copii ruși fug peste graniță în țările vecine, inclusiv Georgia, Kazahstan și Finlanda, Ivan Vitalievich Petunin, care a purtat numele de scenă Walkie, s-a sinucis pentru a nu fi recrutat în războiul din Ucraina.

Peste 194.000 de cetățeni ruși au fugit din țară de când Putin a anunțat mobilizarea parțială a rezerviștilor pentru a-și consolida trupele în Ucraina, pentru a evita încorporarea. În unele cazuri, bărbații ruși au recurs la ruperea membrelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *