/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO. VIDEO/ O campioană națională la dans este noua Miss SUA. Are 23 de ani și este din Dakota de Nord

12 septembrie 2017, ora 08:35

Cara Mund, din Bismarck, Dakota de Nord, o absolventă a universității Brown din Rhode Island care a fost admisă și la universitatea de drept Notre Dame, s-a antrenat timp de mai multe veri cu celebra companie de dans “The Rockettes”.

La concursul de frumusețe au participat în total 51 de concurente, reprezentând cele 50 de state americane și districtul Columbia.

Cara Mund, care a adoptat fundația Make-a-Wish pentru copiii care suferă de boli care le pun viața în pericol drept platformă pentru competiție, a dansat pe melodia “The Way You Make Me Feel” la proba de talent a concursului.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, tânăra a fost întrebată despre decizia SUA de a se retrage din acordul privind combaterea schimbării climatice de la Paris și a răspuns că, în opinia ei, este “o decizie proastă”.

“Indiferent dacă crezi sau nu în schimbare climatică, trebuie să te afli la acea masă”, a adăugat ea.

Pe locul al 2-lea s-a clasat Miss Missouri, Jennifer Davis, urmată de concurentele din New Jersey, Kaitlyn Schoeffel, districtul Columbia, Briana Kinsey, și Texas, Margana Wood.

Concursul de frumusețe a fost transmis live la ABC din Atlantic City, New Jersey, unde s-a întors în urmă cu câțiva ani după aproape un deceniu în Las Vegas. ABC a renunțat la transmisia live a evenimentului în 2004 din cauza ratingului scăzut, dar concursul a revenit în acest an pe canalul național după ce mai mulți ani a fost transmis la rețele prin cablu.

Membrii juriului le-au evaluat pe concurente în baza unor criterii precum răspunsurile la întrebări în premieră, un interviu personal și probele de talent, în rochie de seară și costum de baie. Multe concurente au ales să cânte sau să danseze pentru proba de talent.

Câștigătoarea concursului primește un salariu de șase cifre, i se decontează cheltuielile din cursul anului și beneficiază de o bursă de 50.000 de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram