/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ UPDATE. 180 de percheziții în toată țara: Au fost reținute șase persoane și ridicate peste 15 kg de droguri

missing
07 decembrie 2017, ora 15:22

UPDATE: Până în acest moment, au fost reținute 6 persoane, celelalte sunt cercetate în stare de libertate.

În rezultat tuturor acțiunilor desfășurate au fost ridicate peste 15 kg de droguri, au fost lichidate două laboratoare de producere a drogurilor, o seră destinată cultivării plantelor de cânepă și un laborator de producere și contrafacere a produselor alcoolice, fiind depistate 37 de litri de alcool etilic (sticle, utilaj de ambalare, timbre de acciză).

În același timp, au fost depistate și confiscate 6 arme de foc (pistoale, arme de vânătoare),

Valoarea totală a drogurilor sechestrate se estimează la peste 2.000000 lei.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Până la această ora au fost reținute 4 persoane. Au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri și marijuana hidroponică în cantitate de peste 5 kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare. Au mai fost depistate și preluate 4 arme de foc deținute ilegal.

Perchezițiile se desfășoară în toate raioanele din Republică.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram