/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Voronin, despre vizita lui Leancă, Candu și Plahotniuc în SUA: Ajută Casa Alba în lupta cu guzganii și taracanii?

07 decembrie 2017, ora 12:58

„O săptămână sau zece zile în urmă am citit că Casa Alba din Washington este invadată de șoareci și de taracani și încep să facă reparații. Acum eu citesc pe site-ul PDM și fotografia de la stânga la dreapta: Leancă, Plahotniuc și Candu se află în SUA. Pe site-ul Parlamentului nu este nici o informație. Ei sunt invitați, ce fac acolo? Ajută Casa Alba? Care e scopul delegației dacă azi dimineața a avut loc ședința biroului? Pe site la Parlament nu este nici o informație, dar la ei pe site este această informație. Din contul cui și cu ce scop se află ei acolo?”, a întrebat Voronin, însă fără a primi un răspuns.

Menționăm că, Vlad Plahotniuc și-a început vizita în Statele Unite ale Americii. Alături de președintele PDM, care este în fruntea unei delegații a Coaliției de guvernare, sunt și vicepreședintele democrat și președintele Parlamentului Andrian Candu, președintele PPEM și vicepreședintele Parlamentului Iurie Leancă, vicepreședintele PDM și ministrul Justiției Vladimir Cebotari, se arată într-un comunicat remis de PDM.

Aceștia au avut primele întrevederi cu Will Ballard Hurd, membru al Camerei Reprezentanților din partea statului Texas, Christopher Andrew Coons, Senator în Senatul SUA și cu Markwayne Mullin, membru al Camerei Reprezentanților din partea statului Oklahoma.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram