/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Peste 160 de persoane au fost evacuate în urma coliziunii între două avioane la aeroportul din Toronto

06 ianuarie 2018, ora 11:18

Un avion care era tractat a intrat în coliziune cu o aeronavă care aterizase recent şi aştepta să parcheze, în urma ciocnirii izbucnind un incendiu care a fost stins rapid de pompieri, au anunţat autorităţile aeroportuare din Canada.

În incident au fost implicate o aeronavă de tip Boeing 737-800 a companiei Westjet şi un avion al firmei Sunwing.

Westjet Airlines a transmis că a primit informaţii neconfirmate privind persoane “rănite uşor”, însă toţi cei 168 de pasageri şi şase membri ai echipajului au fost evacuaţi şi sunt în siguranţă.

Aeronava companiei Westjet aterizase recent la Toronto, venind de la Cancun, Mexic.

Sunwing a transmis că la bordul aeronavei sale nu se afla nicio persoană în momentul producerii incidentului.

Pompierii şi serviciile de urgenţă au intervenit rapid pentru a evacua pasagerii şi a stinge incendiul izbucnit în urma coliziunii care s-a petrecut vineri, la ora locală 18.19 (ora Moldobei, sâmbătă, 1.19), a anunţat Autoritatea Aeroportuară din Zona Toronto.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram