/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Rusia: Un elicopter s-a prăbușit în Habarovsk. Șase persoane au murit

11 aprilie 2018, ora 08:01

Potrivit ministerului rus regional de urgență, elicopterul care efectua un zbor de antrenament a făcut o aterizare dură pe un teren din regiunea străzilor Antennei, Vyborgskaya și Surgicalheskaya. Când a lovit solul, elicopterul s-a făcut bucăți și a luat foc. Bucăți din epava elicopterului s-au împrăștiat pe o rază de un kilometru. Clădirile și structurile din apropiere nu au fost afectate de accident.

Pe faptul producerii accidentului, comisia de anchetă a inițiat o procedură penală în temeiul articolului 263 partea 3 din Codul penal al Federației Ruse (încălcarea normelor de siguranță pentru circulația și operarea transportului aerian). Ca posibile cauze ale prăbușirii elicopterului sunt luate în considerare condițiile meteorologice nefavorabile, disfuncționalitatea tehnică și erorile pilotului. Ambele “cutii negre” ale Mi-8 au fost găsite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram