/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Cupa Mondială de fotbal a început cu meciul Rusia-Arabia Saudită. La ceremonia de deschidere a cântat Robbie Williams

missing
14 iunie 2018, ora 18:22

„Let Me Entertain You” a cântat Robbie Williams, care a apărut pe teren alături de fostul fotbalist brazilian Ronaldo şi mascota Zabivaka.

După o scurtă intervenţie a Aidei Gaifulina, soprana de origine tătară, a venit din nou rândul lui Robbie Williams, care a cântat melodia “Feel”, iar apoi împreună cu Aida Gaifulina a intrepretat cântecul “Angels”.

Pe parcursul spectacolului au defilat tineri reprezentând cele 32 de ţări prezente la competiţie din Rusia.

Între copiii care au însoţit jucătorii celor două echipe la intrarea pe teren s-au aflat şi doi români, Saşa, de 8 ani, şi Denis, de 10 ani.

Cupa Mondială se va încheia la 15 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram