/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În urma reținerilor angajaților de la gările auto, ministrul Economiei a cerut să fie luate măsuri ca pasagerii să nu sufere

17 iulie 2018, ora 17:37

„Indiferent de cele întâmplate, scopul primordial este asigurarea serviciilor calitative călătorilor. Oamenii nu trebuie să aibă de suferit în niciun fel din cauza angajaților instituției. Astfel de cazuri sunt grave și arată că gestionarea este defectuoasă, iar angajații sunt prizonierii unui sistem vechi de administrare. Sunt necesare măsuri drastice și ordine în acest domeniu, care a fost în haos pe parcursul mai multor ani. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, demonstrează că acțiunile și atenționările făcute de când am venit în funcția de ministru sunt în direcția corectă și trebuie urgentate toate soluțiile cu care a venit Ministerul pentru a eficientiza și revedea tot domeniul de transport”, a declarat Gaburici.

Într-un comunicat al ministerului se precizează că administratorul „Gările și Stațiile Auto”, susține că pentru a asigura funcționarea tuturor gărilor, funcțiile persoanelor reținute de CNA au fost suplinite cu angajați aflați în concedii de odihnă sau în afara orelor de muncă. Gările funcționează în regim obișnuit, iar suspendări de curse nu sunt.

Amintim că, în urma perchezițiilor efectuate marți de CNA 12 persoane au fost reținute, iar alte 11 sunt audiate în calitate de bănuiți în mai multe dosare penale gestionate de Procuratura Anticorupție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram