/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Top zece cele mai bine plătite vedete din lume conform Forbes

17 iulie 2018, ora 16:51

Clasamentul Forbes Celebrity 100 listează cele mai bine plătite vedete la nivel mondial în intervalul iunie 2017 – iunie 2018. Potrivit acestuia, Mayweather a obţinut câştiguri maxime din cauza victoriei din august 2017 asupra campionului irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor. El este urmat de câștigătorul de Oscar George Clooney, care a încasat 239 milioane de dolari, ca urmare a vânzării Casamigos, compania de tequila pe care a co-fondat-o în 2017.

Topul celor trei este închis de vedeta de reality-show Kylie Jenner, care datorită fondării unui brand faimos de produse cosmetice, a reușit la doar 21 de ani să se claseze în top. Totodată, ea este și cea mai tânără persoană din clasament.

În lumea muzicii, cel mai mare salariu îl au cântăreții trupei rock U2, care datorită turului mondial din 2017 au încasat suma de 118 mil.$. Cele mai bogate interprete sunt Katy Perry (83 mil.$), Taylor Swift (80 mil.$) și Beyonce (60 mil.$).

Lionel Messi l-a întrecut pe Cristiano Ronaldo la capitolul financiar: primul a făcut 111 mil.$ în ultimul an, în timp ce Ronaldo – 108 mil.$. Cea mai bogată femeie din Marea Britanie s-a dovedit a fi J.K.Rowling, autoarea cărților despre Harry Potter (54 mil.$).

Pe primele 10 locuri din top îi mai întâlnim pe avocata Judy Sheindlin (locul patru), pe actorul Dwayne „The Rock” Johnson (locul cinci), trupa Coldplay (locul șapte) cântărețul Ed Sheeran (locul nouă).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram