/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ACUM va înainta o petiție către UE prin care va cere investigarea Furtului Miliardului. Cum o poți semna și tu

missing
13 septembrie 2018, ora 10:52

Potrivit unui comunicat al mișcării, ACUM a decis să înainteze petiția reieșind din faptul că de la momentul descoperirii fraudei bancare în valoare de 1 miliard de dolari SUA (12% din PIB), autoritățile Republicii Moldova împreună cu organele de drept ale țării nu au recuperat niciun bănuț, ba, dimpotrivă, protejează persoanele implicate în acest furt.

Astfel, Mișcarea de Rezistență ACUM vine cu un îndemn de a semna petiția către toți cetățenii de bună credință din Republica Moldova și din diasporă, către toți cei care cred în justiție și democrație și care vor ca persoanele vinovate de furtul miliardului să fie trase la răspundere.

Petiția poate fi semnată online pe site-ul www.acum.md/petitie. De asemenea, petiția mai poate fi semnată la sediile PAS de pe str. A. Mateevici 31, Platforma DA, str. 31 August 15, și PLDM, str. București 90, of. 19.

Textul petiției poate fi accesat în limbile română, rusă și engleză pe www.acum.md/petitie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram