/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ A fost publicat actul prin care Ronaldo RECUNOAŞTE violul asupra lui Kathryn Mayorga

08 octombrie 2018, ora 19:27

La puţin timp de la episodul petrecut într-o cameră de hotel din Las Vegas, superstarul portughez şi victima sa au semnat un acord de tăcere, iar preţul s-a ridicat la 375.000 de euro!

Din documentele publicate reiese că Ronaldo şi Mayorga au căzut de acord ca femeia de 34 de ani să nu divulge niciodată nimic din cele întâmplate în 2009: “Nu există dubii în privinţa autenticităţii documentului”, scriu ziariştii germani, care notează că actul a fost semnat de Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga şi avocaţii celor două părţi. În plus, pe lângă cei 375.000 de euro pe care s-a angajat să-i plătească, Ronaldo a acceptat să-i ofere lui Mayorga dovezi că nu are nicio boală cu transmitere sexuală. Totul pentru a linişti victima şi a o face să nu iasă în public cu dezvăluirile care, la acea vreme, puteau compromite cariera fabuloasă a cvintuplului Balon de Aur.

În documente apare şi un dialog pe care Ronaldo şi Mayorga l-au avut în camera de hotel, recunoscut, de asemenea, de CR7. Conform documentelor, Ronaldo a admis că a încercat să o forţeze pe Mayorga să întreţină relaţii sexuale cu el, dar şi că femeia în vârstă de 34 de ani s-a opus.

Sursa foto: Der Spiegel

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram