/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O femeie care a suferit arsuri din cauza unei explozii, transportată cu elicopterul SMURD la Chișinău

missing
15 aprilie 2019, ora 14:23

La Chișinău femeia a fost preluată de medici cu ambulanţa de pe stadionul Dinamo şi a fost internată de urgenţă la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru îngrijiri ulterioare.

Potrivit IGSU femeia a suferit arsuri după ce a avut loc o deflagraţie pe 10 aprilie în gospodăria acesteia. Explozia s-a produs într-o construcţie auxiliară din cauza scurgerii de la o butelie de gaz de tip propan butan.

Conform datelor Inspectoratului de la începutul anului 2019 au avut loc cinci misiuni aero medicale în Republica Moldova, iar de la lansarea proiectului transfrontalier SMURD, au fost realizate 65 de zboruri pentru oamenii din ţara noastră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram