/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Căușeni: Un bărbat a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

06 mai 2019, ora 15:44

Un bărbat a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Apel telefonic de la medicul de gardă din s. Copanca, Căușeni a parvenit de la o femeie care a spus că la domiciliul său a mai fost depistată o femeie de 42 ani, preliminar intoxicată cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc la data de 6 mai 2019, în jurul orei 10:00. 

Potrivit ofițerei de presă Căușeni, Silvia Vetcu, oamenii legii au a stabilit că o familie din s. Copanca r. Căușeni, bărbatul de 45 ani, soția de 42 ani și copilul lor de nouă ani au revenit de peste hotare la data de 5 mai. Iar, în dimineața zilei de 6 mai 2019 în jurul orei 09.00, mama acestora o femeie de 69 ani, a venit la ei în vizită și a depistat fiica în stare gravă și ginerele decedat în dormitorul lor.

Preliminar, s-a stabilit ca aceștia au conectat cazanul pentru a încălzi casa și din cauza unor defecțiuni tehnice s-a emanat monoxid de carbon.

Copilul nu a avut de suferit pentru că acesta dormea în altă odaie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram