/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Tauber spune de ce Șor nu mai apare în spațiul public: „Există riscul pentru viața și securitatea domnului Șor”

missing
08 august 2019, ora 23:57

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Ilan Șor nu mai apare în spațiul public pe motiv că viața acestuia ar fi fost pusă în pericol. Despre asta a anunțat deputata Marina Tauber, fără a oferi mai multe detalii la acest subiect. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

Există riscul pentru viața și securitatea domnului președinte Ilan Șor. În acest sens, a fost luată decizia de noi, cei din echipa dumnealui ca să nu apară în spații publice.  Eu cred că este clar ce pericol pentru viața și securitate există și din ce motiv nu comentez unde el se află și ce face. Această decizi a fost luată de întreaga echipă”, a spus Tauber.

Deputata refuză în continuare să spună unde este liderul formațiunii Ilan Șor.

Ilan Șor a fost anunțat în căutare generală. Pe lângă implicarea în frauda bancară, Ilan Șor mai este cercetat și pentru că a părăsit țara ilegal. Deocamdată, procurorii nu au reușit să afle unde se află acesta. Anterior, sursele TV8 au declarat că deputatul ar fi fost văzut în Israel. Colegii săi de fracțiune au refuzat până acum să vorbească despre locul aflării lui Ilan Șor. El a fost condamnat de prima instanță la 7, 6 ani de închisoare, însă și-a negat, de fiecare dată, vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram