/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Un deputat a depus o sesizare la Procuratura Generală în privința Companiei „Teleradio Moldova”

22 august 2019, ora 13:23

Deputatul din Blocul ACUM Lilian Carp a depus o sesizare la Procuratura Generală prin care solicită investigarea responsabililor de achiziții de la Compania de Stat Teleradio Moldova.

Potrivit sesizării lui Carp, acum aproximativ un an, compania a organizat o licitație pentru contractarea unor servicii de pază, responsabilii de licitație au favorizat un anumit agent economic. S-a făcut acest lucru, din informațiile prezentate de deputat în sesizare, prin modificarea caietului de sarcini și introducerea condițiilor suplimentare.

Lilian Carp a scris sesizarea pe numele procurorului general interimar Dumitru Robu cu solicitarea de a fi investigate faptele expuse de către acesta.

Doc: Liliaan Carp

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram