/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ultima oră! Noul președinte al Partidului Democrat este Pavel Filip

07 septembrie 2019, ora 13:28

Acum câteva minute, democrații și-au ales președintele. La cel de-al IX-lea Congres extraordinar al Partidului Democrat au decis să transmită președinția formațiunii în mâinile lui Pavel Filip, cel care a ocupat până acum interimatul șefiei PDM.

În discursul său pe care l-a avut la Congres, Pavel Filip a menționat că PDM nu a răspuns politic adecvat la campania de demonizare la care a fost supusă formațiunea și liderii acesteia. „Noi am crezut că oamenii ne vor judeca după fapte și nu am dorit să ne antrenăm în acel joc al propagandei alimentat de oponenții noștri”, a spus Filip.

Totodată, Pavel Filip susține că PDM este, la ora actuală, singura forță capabilă să modernizeze cetățenii „pentru a reîntoarce suveranitatea poporului”. „Noi suntem singurii care putem să realizăm extraordinara sarcină de a ne lua țara înapoi. De partea noastră este adevărul, arma care nu poate fi învinsă niciodată”, a afirmat proaspătul președinte al PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram