/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Aproape 650 de candidați democrați vor lupta pentru funcțiile de primari în localitățile din țară

21 septembrie 2019, ora 13:48

Aproape 650 de candidați vor lupta, din partea Partidului Democrat, pentru funcțiile de primari, inclusiv în municipiile Chișinău și Bălți.

De asemenea, au fost depuse documentele pentru înregistrarea a câteva mii de candidați în consiliile raionale, municipale, inclusiv în UTA Găgăuzia, precum și în consiliile locale de nivelul I (sătești, comunale, orășenești) în 759 de primării.

Pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, din partea Partidului Democrat a candidat Vladimir Cebotari.

Totodată, PDM a anunțat că va avea candidați doar în două din cele patru circumscripții uninominale, unde sunt organizate alegeri noi pe 20 octombrie. În circumscripția nr. 33 va candida democratul Veaceslav Nedelea, iar la Nisporeni își va încerca puterile Ghenadie Verdeș.

Vezi și:

Blocul ACUM pornește în campania electorală pentru locale cu circa 11 mii de candidați

/VIDEO/ Socialiștii și-au anunțat candidații la funcțiile de primari în cele mai importante orașe din țară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram