/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un microbuz cu moldoveni, implicat într-un accident în România. Cinci persoane au fost spitalizate

23 septembrie 2019, ora 17:32

Un accident rutier cu implicarea cetățenilor moldoveni s-a produs în această dimineață în județul Ilfov, România. Un microbuz de marca Mercedes s-a tamponat cu un alt vehicul marfar. În urma producerii accidentului, cinci persoane au fost spitalizate. 

Potrivit Inspectoratului General de Situații de Urgențe (IGSU), accidentul a avut loc la ora 05.15 minute în apropiere de localitatea Şindrila. La faţa locului pentru lucrări de deblocare şi descarcerare au acţionat salvatorii din România.

În urma impactului zece persoane au avut de suferit. La moment rămân internate în spital cu diverse traumatisme, cinci cetățeni ai Republicii Moldova. Patru persoane sunt internate pentru îngrijiri medicale în spitalul Sfântul Pantelimon şi o persoană în Spitalul Floreasca din Bucureşti.

IGSU monitorizează situaţia în urma accidentului, iar la necesitatea va fi gată să intervină pentru a transporta cetăţenii în Republica Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram