/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O femeie din Ocnița a fost amenințată cu moartea și violată din răzbunare de către concubinul său

11 noiembrie 2019, ora 12:29

O femeie din Ocnița a fost amenințată cu moartea și violată din răzbunare de către concubinul său de 29 de ani, după ce aceasta a depus o plângere la Poliție pentru faptul că bărbatul a agresat-o fizic.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a vrut să se răzbune pe concubina sa pentru că aceasta a depus o plângere pe numele lui pentru violență domestică. Însă, după depunerea cererii, până la pedepsirea făptașului, femeia a fost amenințată cu moartea și impusă de către bărbat să continue să locuiască cu el.

Mai mult decât atât, pe parcursul a două săptămâni ale lunii iunie 2018, furios că femeia a depus plângere împotriva lui pentru violență domestică, făptașul a violat-o într-un mod pervers.

Pentru faptele comise, la solicitarea Procuraturii Briceni, instanța de judecată l-a condamnat pe inculpat, prin sentință definitivă, la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de șapte ani, pe care acesta o ispășește în penitenciar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram