/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Călărași: Acoperișul unui garaj a luat foc. Un microbuz a fost mistuit de flăcări

missing
25 ianuarie 2020, ora 10:20

Un microbuz de model „Mercedes Sprinter”, a fost mistuit de flăcări, duă ce un incendiu a izbucnit pe acoperișul unui garaj. Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18:15, în raionul Călărași. Nimeni nu a avut de suferit.

La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins acoperișul garajalui cu suprafața de 500 m2, dar și o încăpere din interior. Salvatorii au luptat cu flăcările circa două ore.

În urma incendiului, focul a afectat 200 m2 din suprafața acoperișului. Totodată, flăcările au distrus mai multe bunuri materiale păstrate în încăperea afectată.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În situații de urgență, oamenii sunt îndemnați să apeleze numărul 112.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram