/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A fost găsit dirijorul și compozitorul Gheorghe Banariuc

missing
30 martie 2020, ora 09:31

Dirijorul și compozitorul Gheorghe Banariuc a fost găsit ieri pe strada Uzinelor, din sectorul Ciocana al capitalei, de către voluntari. Despre aceasta a comunicat pentru tv8.md conducătorul organizației voluntare „Căutarea oamenilor dispăruți”, Roman Volhv. 

„Artistul Gheorghe Banariuc a fost găsit ieri în jurul orei 22:30 pe strada Uzinelor. Unul dintre voluntari ne-a sunat și ne-a anunțat că l-a găsit pe compozitor, după care noi am luat legătură cu feciorul dirijorului, care ulterior a venit la fața locului și l-a luat acasă”, a declarat Roman Volhv.

Menționăm că, poetul Traian Vasilcău a scris într-o postare pe Facebook că Gheorghe Banariuc a fost observat ieri în sectorul Ciocana, dormind cu capul pe o masă de la o terasă fără clienți. Despre aceasta a comunicat și Roman Volhv.

Dirijorul Gheorghe Banariuc, în vârstă de 69 de ani, a fost dat în căutare de către familie după ce acum trei zile a plecat de acasă. Potrivit șefului organizației voluntare, artistul suferă de boala alzheimer.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram