/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un minor beat a luat mașina tatălui și s-a pornit cu amicii să se plimbe

missing
31 martie 2020, ora 13:22

Un minor de 16 ani aflat în stare de ebrietate a luat mașina tatălui din curtea casei, fără permisiunea părinților și împreună cu alți doi amici s-au pornit să se plimbe.

Incidentul s-a produs aseară în orașul Bălți. Poliția l-a oprit, după ce ieșea fum de sub capota automobilului

Oamenii legii au reacționat încercând să acorde ajutor, însă tânărul după ce a observat că poliția se apropie de ei, brusc a accelerat și a încercat să fugă de la fața locului.

Oamenii legii au pornit după ei. Prin intermediul mijloacelor sonore au cerut șoferului să oprească pe dreapta. Cu ajutorul unui alt echipaj acesta a fost mobilizat în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești.

Șoferul a fost supus testului alcoolscopic care a arătat o concentrație de 0,16 mg/l în aerul expirat, iar mașina a fost dusă la parcarea specială.

A luat mașina tatălui și s-a pornit cu amicii la aventuri

În seara zilei de 30 martie un tânăr de 16 ani a luat fără…

Publicată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP pe Marţi, 31 martie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram