/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Un alt grup de consilieri din Șoldănești, aleși pe listele PDM, aderă la „Pro Moldova”

22 mai 2020, ora 14:54

Un alt grup de consilieri aleși pe listele Partidului Democrat (PDM) în raionul Șoldănești a anunțat că aderă la grupul „Pro Moldova”. În declarația comună pe care au semnat-o, consilierii au criticat politica actualei guvernări.

„Cu regret și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă și lipsa de respect față de cetățenii țării noastre. În aceste condiții, viitorul țării noastre este în pericol”, au menționat consilierii.

Ieri, un alt grup de consilieri din raionul Șoldănești a părăsit PDM și a anunțat că se alătură grupului „Pro Moldova”.

În ultimele săptămâni, circa 220 de lideri locali, primari, consilieri și mai mulți deputați au anunțat că părăsesc unul dintre partidele de la putere pentru a adera la grupul „Pro Moldova”.

Foto: „Pro Moldova”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram