/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Au prevenit producerea unei tragedii în Leova. Un copil de trei ani, găsit de polițiști în mijlocul drumului

missing
29 iunie 2020, ora 16:53

Un copil de trei ani a fost găsit de polițiști la câțiva metri distanță de casă. Micuțul mergea de unul singur în mijlocul traseului din localitate. Este vorba despre satul Hănășenii Noi din raionul Leova.

Copilul a fost observat de către doi angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) care patrulau în zonă. Îndată ce a fost găsit, băiețelul a fost întors de polițiști în brațele mamei, spun angajații INSP.

Potrivit ofițerei de presă a IP Leova, Cristina Ciobanu, din discuțiile cu mama, polițiștii au stabilit că băiețelul era în grija acesteia. Cei doi se aflau în curtea casei, iar poarta era semi-deschisă. Mama a spus că a fost lăsată așa de către un musafir.

Forțele de ordine spun că micuțul nu conștientiza că s-a îndepărtat de casă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram