/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Vietnamul a anunțat primul deces din cauza Covid. Cum a fost ținut sub control virusul în țara cu 95 de milioane de oameni

31 iulie 2020, ora 11:37

Vietnamul a confirmat vineri că un pacient a murit din cauza coronavirusului, primul deces cauzat de virus în această țară cu 95 de milioane de locuitori, potrivit digi24.ro, citat de BBC.

Vietnamul a avut un succes extraordinar în menținerea controlului asupra virusului, după ce și-a închis din timp granițele și a impus o carantină strictă în toată țara. De asemenea, autoritățile medicale au supravegheat atent toate persoanele de contact ale celor infectați.

Însă, recent, a apărut un nou focar în Da Nang, un oraș turistic de coastă. Autoritățile au intrat în alertă pentru că originea lui încă nu a fost identificată.

Acum, cazurile au început să apară în toată țara, după trei luni în care nu s-a înregistrat nicio nouă îmbolnăvire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram