/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ A fost dat startul lucrărilor de reparație a străzii Albișoara din Capitală

missing
05 august 2020, ora 09:57

A fost dat startul lucrărilor de reparație a străzii Albișoara din Capitală. Este vorba despre tronsonul bulevardul Iurie Gagarin – strada Ismail. Începând cu 4 august, porțiunea de drum va fi renovată etapizat.

Potrivit Primăriei Chișinău, proiectul prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminat public stradal. De asemenea, va fi curățată rețeaua de canalizare a apelor pluviale.

În prezent, serviciile municipale de profil intervin la fundația drumului, fiind demontate bordurile pe o lungime de 500 de metri liniari și frezat asfaltul uzat pe o suprafață de 900 m2.

Lucrările de renovare a străzii Albișoara vor fi executate în cinci etape și prevăd reabilitarea părții carosabile pe o suprafață de 90 mii m2, a rețelei de apeduct, termice și schimbarea a două tronsoane de canalizare.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram