/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Guvernul libanez instituie starea de urgență pentru două săptămâni în Beirut. Mai mulți angajați portuari vor fi arestați la domiciliu

missing
05 august 2020, ora 20:45

Guvernul libanez a anunțat decretarea stării de urgență pe o perioadă de două săptămâni în Beirut după explozia de marți seara, relatează The Guardian, scrie digi24.ro.

Prin instituirea stării de urgență, guvernul libanez dă armatei țării putere absolută în capitală, conform The Guardian. Executivul de la Beirut a anunțat măsura în timpul unei ședințe de guvern.

Autoritățile au confirmat și că vor aresta la domiciliu un număr nespecificat de oficiali portuari din Beirut în cadrul investigației prin care încearcă să afle cine este responsabil de explozia masivă care a zguduit capitala libaneză.

2700 de tone de nitrat de amoniu au explodat în Beirut, marți seară. Șeful autorității vamale din Liban, Badri Daher, spune că a avertizat în mod repetat puterea judecătorească din țară de substanțele periculoase care sunt stocate în portul din oraș.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram