/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Circulația rutieră de pe încă o porțiune a străzii Albișoara din capitală, limitată

missing
16 septembrie 2020, ora 11:48

Circulația rutieră pe încă o porțiune de drum a străzii Albișoara, de la strada Pușkin şi până la strada Alexandru Botezatu, va fi suspendată astăzi.

Anunțul a fost făcut de Inspectoratul Național de Patrulare.

În acest context, conducătorii auto care trec prin această zonă sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară precum şi a agenţilor de patrulare, în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei rutiere.

Amintim că este sistată și circulația rutieră de pe strada Vissarion Belinschi și Bariera Sculeni, în perimetrul str. Ion Pelivan – str. Milano. Măsura este impusă până pe 22 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram