/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ion Ceban, despre vacanța sa în Egipt: „Am avut concediu oficial de cinci zile. Nu văd ce crimă odioasă am săvârșit”

17 ianuarie 2021, ora 13:21

După ce în presă au apărut informații că primarul Capitalei, Ion Ceban, se află în vacanță în Egipt, astăzi acesta a anunțat că a avut cinci zile de concediu. 

„Am avut concediu oficial de cinci zile. Am plecat cu familia la odihnă și nu văd ce crimă odioasă am săvârșit precum spun unii. După părerea unora ar însemna ca timp de patru ani când mă aflu în funcția de primar nu ar trebui să mă odihnesc cu familia nicăieri. Mi-au calculat timpul, zborul, banii care i-am dat, iar pozele cu copiii mei au fost arătate la toate canalele tv posibile”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că de la începutul pandemiei, primarul capitalei, Ion Ceban, s-a bucurat de trei vacanțe. Zilele trecute, edilul se află în Egipt, împreună cu soția și cei doi copii. Despre aceasta însă s-a aflat datorită unui telespectator al TV8, care l-a fotografiat pe plajele însorite și a trimis imaginile în adresa postului nostru de televiziune.

Câteva ore mai târziu, și primarul a publicat fotografii din vacanță, din care se vede că a reușit să admire faimoasele piramide egiptene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram