/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Suma cheltuită de Președinție pentru participarea șefei statului, Maia Sandu, la Summitul de inaugurare a „Platformei Crimeea”

missing
30 august 2021, ora 15:23

Aproape 11 mii de lei au fost cheltuite pentru deplasarea președintei țării, Maia Sandu, la Summitul de inaugurare a „Platformei Crimeea”, care a avut loc săptămâna trecută în Ucraina. Potrivit Președinției, cei mai mulți bani au fost direcționați pentru biletele de avion, care au costat 10.900 de lei.

Cheltuieli aferente deplasării acoperite din bugetul Aparatului Președintelui Republicii Moldova:

Suma totală – 10 900 de lei
Bilete avia – 10 500 de lei
Diurnă – 400 de lei

La eveniment au fost prezenți 14 șefi de state și de guverne, dintr-un total de 44 de delegații internaționale, inclusiv oficiali de rang înalt ai UE.

Alături de șefa statului, a mers și consiliera acesteia în domeniul politicilor externe, Cristina Gherasimov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram