Ruslan Codreanu și-a depus actele pentru funcția de primar de Chișinău: 10 motive de ce a ales să candideze

Ruslan Codreanu, candidatul Blocului electoral „Ruslan Codreanu”, și-a depus dosarul pentru înscrierea în cursa electorală la Consiliul Electoraul de Circumscripție Chișinău. „Am cea mai bună echipă, am 15 ani experiență în administrare, am expertiza necesară”, a scris acesta.

Foto: fb

„Am depus astăzi dosarele la Consiliul Electoral de Circumscripție! Să fie într-un ceas bun.

De ce candidez pentru Primăria Chișinău?

1. Pentru că orașul Chișinău se conduce acum prin furt

2. Pentru că tot ce face Ceban din orașul nostru, o face pentru voturi și nimic nu face pentru oameni

3. Pentru că avem un oraș înădușit de mașini 

4. Pentru că avem un oraș inundat de ploi

5. Pentru că avem un oraș cu întreprinderile municipale falimentate intenționat

6. Pentru că am ajuns în 2023, să avem un primar care se crede în Coreea de Nord, oricine nu face parte din partidul lui este persecutat și dat afară

7. Pentru că orașul Chișinău are datorii de miliarde la toate bancile comerciale pentru pavaj

8. Pentru că în Chișinău se îmbogățesc cei bogați, iar cei mici falimentează

9. Pentru că primarul Ion Ceban își bate joc de educație și copii, făcând politică vinde grădinițele.

10. Pentru că avem un oraș bolnav, cazurile de tuberculoza, HIV SIDA, toate cresc. 

Am cea mai bună echipă, am 15 ani experiență în administrare, am expertiza necesară. Dar cel mai important, este faptul că am arătat că se poate dacă se vrea. Am arătat într-un an că banul public poate fi cheltuit transparent. Am pornit 300 de proiecte pentru Chișinău în 2019”, a scris Codreanu.

Deputata Diana Caraman, candidata Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) la șefia capitalei, și-a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală la Consiliul de Circumscripție Chișinău.

Mihail Bagas, candidatul la funcția de primar al capitalei din partea Mișcării Ligii Orașelor și Comunelor, și-a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală la Consiliul de Circumscripție Chișinău. „Trebuie să fii util oamenilor în fiecare zi, dar nu să demonstrezi dragostea doar înainte de alegeri”, a menționat Bagas.

Candidatul la funcția de primar al capitalei din partea Mișcării Respect Moldova, Ion Ștefăniță, și-a depus dosarul pentru înscrierea în cursa electorală la Consiliul de Circumscripție Chișinău. „Merg cu încredere în această bătălie pentru că am cei mai buni aliați - locuitorii urbei”, a declarat Ștefăniță.

Partidul Social Democrat European și-a depus dosarul de înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din municipiul Chișinău. Candidatul său pentru Primărie este Vadim Brînzaniuc.

Deputatul PAS, Lilian Carp, înaintat de PAS la funcția de primar de Chișinău, la fel, și-a depus dosarul la CECC.

Și Partidul Sociliștilor s-a prezentat la CECC, cu actele pentru înregistrare la alegeri. „Voi lupta cu propaganda LGBT în școli”, a declarat candidatul PSRM la primăria capitalei, Adrian Albu.


Pub