Patru companii și-au anunțat intenția de a participa la procesul de livrare a energiei electrice în Republica Moldova

Compania de stat „Energocom”, Centrala de la Cuciurgan, compania ucraineană „DTEL Pavlogradugoli” și „TehGaz Grup” și-au anunțat intenția de a participa la procesul de livrare a energiei electrice în Republica Moldova. Cel puțin asta se arată într-un comunicat al „Gaz Natural Fenosa”.

Foto: UNIMEDIA

Conform calendarului, până pe 21 februarie, Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. va crea lista potențialilor furnizori ce întrunesc toate cerințele tehnice, cărora li se vor expedia solicitări de prezentare a ofertelor în corespundere cu criteriile stabilite.

Ulterior, ofertele tehnico–economice recepționate urmează a fi evaluate în cadrul licitației cu participarea Grupului de Observatori în conformitate cu instrucțiunea Ministerului Economiei și Infrastructurii și procedurile interne de reglementare a procesului inițiat, cu scopul identificării celei mai bune propuneri. Procedura va finaliza cu negocierea și semnarea noului contract de furnizare a energiei electrice şi prezentarea acestuia către ANRE spre avizare.

„Gaz Natural Fenosa”. / Sursa:„Gaz Natural Fenosa”.


Pub