(video) Vitalia Pavlicenco: PNL ar putea să facă coaliție cu PD, dacă ajunge în Parlament

Partidul Național Liberal ar fi gata să facă coaliție cu Partidul Democrat, dacă ajunge în Parlament, însă cu anumite condiții. Declarațiile au fost făcute de președinta PNL, Vitalia Pavlicenco, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.

„Să ajungem. În totdeauna când se întâmplă să se creze o structură în Parlament se iese în fața populației și se fac consultări cu aceasta, ce zic votanții tăi.

Pe lângă asta există presiunea partenerilor occidentali. O cunosc, am fost în Parlament și acum vor fi presiuni, și eu le spun și la acei de acum: Voi vă angajați că nu o să faceți coaliție cu acela sau celălalt, dar nu dă doamne să fiți formați de partenerii europeni să discutați cu PD și chiar să acceptați o majoritate, nu știu cum o să vă spălați. De aceea, sfatul meu este să ajungem, să vedem ce condiții putem noi, ca partid, pentru o eventuală coaliție, evident vestică, pro-românescă, iar dacă aceste condiții nu se respectă, noi vom spune la oameni că nu putem face coaliție”, a declarat Pavlicenco.


Pub