(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul BMW Concept 4

A 68-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA Cars) este scena pe care se prezintă BMW Concept 4 – o interpretare a viitorului limbajului de design al mărcii construit pe baza identității puternice a mărcii.

„BMW Concept 4 întruchipează esenţa estetică a mărcii BMW. Combină proporţiile perfecte cu design precis şi clar”, a declarat Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv al BMW Group Design.

Foto: autoblog.md

BMW Concept 4 se apropie de şosea. Grila frontală distinctivă, prizele de aer remarcabile şi suprafeţele sculptate proeminent vorbesc despre performanţele dinamice şi experiența de condus. Atenţia este atrasă în centrul părţii frontale de grila verticală a radiatorului.

Grila orientată vertical se potriveşte perfect atât cu proporţiile părţii frontale şi are o bază puternică în istoria BMW. Forma şi designul său evocă modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi şi astfel se aduce în lumina reflectoarelor istoria lungă şi de succes a mărcii BMW ca producător de coupeuri elegante. Citeşte continuarea articolului cu mai multe detalii AICI.


Pub