(video) Bărbatul care ar fi înjunghiat doi soți într-un apartament de la Botanica, plasat în arest. Câți ani de pușcărie riscă

Un bărbat de 37 de ani din orașul Tighina, a fost plasat în arest pentru 30 de zile fiind suspectat de o dublă tentativă de omor dintr-un apartament din sectorul Botanica din capitală.

Foto: politia.md

„În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit că suspectul, după o înțelegere prealabilă cu una dintre victime, o tânără de 23 de ani, ar fi venit în apartamentul în care locuia aceasta pentru a-i fi prestate servicii sexuale. Drept urmare, bănuitul, împreună cu soțul femeii, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict iscat între cei doi, suspectul le-ar fi aplicat celor doi soți mai multe lovituri cu cuțitul. Totodată, victimele i-au aplicat suspectului două lovituri în regiunea spatelui.

În rezultat, bărbatul de 30 de ani a murit, iar soția sa și suspectul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul acțiunilor procesual penale dispuse de polițiști și procurori au fost acumulate probe concludente ce îi demonstrează vinovăția”, menționează oamenii legii.

Suspectul este cercetat penal pentru omor. Conform legislației el riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat în propriul apartament din capitală, în urma unui conflict. Potrivit poliției, soția victimei și suspectul au fost transportați la spital cu răni grave pentru îngrijiri medicale.


Pub