(video) Inaugurarea Pomului de Crăciun: Luminițele nu s-au aprins din prima

Inaugurarea pomului de Crăciun nu a fost lipsită de probleme. Când primarul general, Ion Ceban, a încercat să le aprindă, acestea nu s-au aprins din prima. Întrebat de presă, Ion Ceban a spus că nu a observat acest lucru.

Foto: UNIMEDIA

În timpul inaugurării bradului, în Piața Marii Adunări Naționale au venit zeci de oameni, pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă. Unii din ei au spus că decorațiunile sunt foarte frumoase, însă lipsește cea mai importantă decorațiune - zăpada.

În jurul bradului, mai mulți copii îl așteptau pe Moș Crăciun, pentru a primi daruri.

Astăzi, va avea loc inaugurarea Pomului de Crăciun 2019-2020 și aprinderea luminilor de sărbătoare în centrul capitalei.

La evenimentul de deschidere a Sărbătorilor de iarnă va participa Primarul general, Ion Ceban și, alături de colective de copii, va aprinde luminițele de pe Pomul de Anul Nou.

Activitățile artistice în Piața Marii Adunări Naționale vor începe de la ora 17:00, cu spectacolul „Reverie de iarnă".

Tot pe astăzi, va fi inaugurat orășelul „Lumea copiilor", (ora 18:00), în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu" (ora 19:00) va fi deschis „Christmas Village".

În perioada 02-24 decembrie 2019, în PMAN va activa caruselul și alte dispozitive pentru distracția maturilor și a copiilor, vor fi amenajate pavilioane foto, vor fi actori costumați în Moș Crăciuni, animatori etc.

Târgul de Crăciun din acest an va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", iar inaugurarea evenimentului este programată pentru 21 decembrie, ora 17:00.


Pub