Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins Aeroportul Internațional Chișinău

„Avia Invest”, compania care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, anunță că a dat start sărbătorilor de iarnă. Magia sărbătorilor de iarnă se resimte deja în aeroport, iar de un decor parcă desprins din basme se pot bucura toți cei care îi pășesc pragul.

Foto: Aeroport Chișinău

La intrarea în Terminal, în zona „Plecări”, pasagerii sunt întâmpinați de un Pom de Crăciun de toată frumusețea și decorațiuni superbe de Crăciun și Revelion. Pomul, care are o înălțime de aproaope 10 metri și este împodobit cu sute de ghirlande, reprezintă principala atracție pentru copii, dar și maturi. Jucăriile din jurul bradului, inspirate din cele mai populare și îndrăgite povești de iarnă, prind viață și îi teleportează pe vizitatori în lumea copilăriei.

Sute de globuleţe aurii şi steluţe cu heliu completează perfect decorul de sărbătoare în zona „Sosiri”. Fiecare colțișor al Terminalului este frumos decorat cu brăduți, jucării de diferite dimensiunile și Moș Crăciuni.

Aeroport / Sursa:Aeroportul Chișinău

În zona „Plecări”, doi cerbi mari sunt principala atracție pentru pasageri.

Aeroport / Sursa:Aeroportul Chișinău

Astfel, Compania „Avia Invest” rămâne fidelă tradiției de a crea, la fiecare sfârșit de an, o atmosferă inedită, astfel încât călătoriile să fie cât mai plăcute în ajunul și pe durata sărbătorilor de iarnă pentru toți cei care revin acasă sau pleacă peste hotare.

Magia sărbătorilor / Sursa:Aeroport

Să ne lăsăm cuprinşi de magia sărbătorilor alături de cei dragi!

---

Aeroportul Internațional Chișinău este administrat de SRL „Avia Invest”. Începând cu noiembrie 2013, când aeroportul a fost concesionat, Compania „Avia Invest” a făcut investiții importante în proiecte de renovare și modernizare a aerogării. Prin Aeroportul Internațional Chișinău, 19 companii aeriene efectuează zboruri charter și zboruri regulate spre 40 destinații.


// console.log('no ads situation')