Cât de influent e Vlad Plahotniuc și de ce toate deciziile se iau la sediul PD? Răspunsul lui Pavel Filip

„Trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, reflectă mesajul prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, care a ținut să menționeze faptul că liderul PD, Vlad Plahotniuc a fost și este o persoană influentă și puternică. Iar în ceea ce privește deciziile care se iau la sediul Partidului Democrat, premierul a susținut că acesta e „un lucru normal”.

Foto: UNIMEDIA

„Pot să vă spun cu certitudine că Vlad Plahotniuc este o persoană puternică. Nu fac parte din oamenii care pronunță acest lucru în șoaptă”, a declarat prim-ministrul Republicii Moldova în cadrul emisiunii „Puterea a patra” .

În acest sens, Pavel Filip a menționat faptul că îl cunoaște de mult timp pe liderul PD și poate susține cu certitudine că a fost puternic și înainte de a intra în dimensiunea politică.

„Avem multe exemple de politicieni care au ajuns să fie mai puternici după ce au ajuns la conducere. Aici este diferența. Noi trebuie să vorbim despre calitățile unui om. Vlad Plahotniuc a fost puternic și rămâne a fi puternic.

Un lucru pe care-l urăsc cel mai mult este ipocrizia și jumătățile de măsură. În ultimul timp avem multă ipocrizie. „Cum se poate ca un om care nu are funcție în stat să ia decizi?” Păi este firesc. El este președintele partidului de la guvernare.

Este un lucru care mă inervează, Este ceva normal. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume așa cum sunt ele”, a concluzionat Pavel Filip.


Pub