Șor amenință cu noi proteste, dacă Moldova se va alătura sancțiunilor împotriva Rusiei

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, avertizează autoritățile că va chema oamenii în stradă, pentru a protesta, în cazul în care Moldova va susține sancțiunile împotriva Rusiei. Totodată, Ilan Șor reiterează că, dacă va fi luată o asemenea decizie, cetățenii moldoveni vor îndura foame, frig și sărăcie.

Foto: Ilan Șor

„Îndeplinind ordinele stăpânilor lor din Occident, autoritățile moldovenești îi expun pe locuitorii țării noastre la amenințări uriașe. Dacă, Doamne ferește, nemernicii de la guvernare votează pentru aplicarea sancțiunilor împotriva Federației Ruse, îmi rezerv dreptul de a chema oamenii în stradă. Voi face acest lucru în numele intereselor țării mele și a cetățenilor ei”, a declarat Ilan Șor într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ilan Șor le recomandă celor de la putere să se gândească foarte bine înainte de a lua o astfel de decizie stupidă.

„Alinierea la sancțiunile împotriva Rusiei e ca și cum te-ai împușca în picior, iar pe urmă să strigi că ești sărac din cauza agresiunii ruse. De aceea, înainte de a lua o asemenea decizie, vă îndemn să gândiți cu capele voastre seci. Politica nu se bazează pe îndeplinirea docilă a ordinelor stăpânilor voștri. Politica se construiește pe baza intereselor propriilor cetățeni, pe care reprezentanții guvernării sunt obligați să le respecte”, a punctat Ilan Șor.


Pub