Oaktree Capital Management devine acționar la Trans-Oil Group

Trans-Oil Group a anunțat că Oaktree Capital Management (OCM) a procurat un pachet minoritar al Aragvi Holding International Ltd (compania-mamă a Trans-Oil Group), prin urmare devenind acționar la Trans-Oil Group.

Foto: trans oil/google

Potrivit unui comunicat, Oaktree Capital Management este o companie americană de top în domeniul managementului activelor globale cu specializare în investiții alternative (inclusiv capital privat) cu o valoare totală al activelor de 120 miliarde USD.

„Se așteaptă ca noul acționar să impulsioneze semnificativ creșterea afacerii în Group, în special în direcția internațională, la fel să promoveze standarde înalte de guvernanță corporativă și structurare eficientă pentru a spori performanță jucătorului regional important în sectorul agrar. Aceasta investiție semnificativă a companiei americane de management al activelor reprezintă un eveniment marcant pentru Republica Moldova, ce succede emiterea Eurobond-urilor in valoare de 300 milioane de dolari americani in Aprilie 2019”, se spune înntr-un comunicat de presă.


Pub