Ilan Șor a lansat modernizarea totală a drumurilor din Orhei

Primarul de Orhei, Ilan Șor, ales recent deputat în Parlament, a anunțat că modernizarea infrastructurii din municipiul Orhei continuă. Astfel, începând de astăzi, autoritățile Primăriei Orhei au început lucrările de reparație și modernizare a străzii Dorobanți. Lucrările se întind pe o lungime de 860 de metri. Muncitorii vor așterne asfalt în 2 straturi, vor reabilita peste 2 mii de metri de borduri carosabile și de trotuar. Pentru aceste lucrări, vor fi utilizate aproximativ 2 mii de tone de asfalt și 1500 de tone de pietriș.

Foto: orhei.md

Ilan Șor a amintit că reparația străzii Dorobanți este una din promisiunile pe care le-a dat-o orheienilor acum un an. Acest sector de drum reprezintă de fapt continuarea uneia din principalele artere rutiere a Orheiului, modernizată în 2018.

În timp ce unii pălăvrăgesc, alții fac ceea ce le-au promis oamenilor, a remarcat Ilan Șor. „Pe când alții pierd timpul cu vorbe goale, declarații deșarte, cu fel de fel de jocuri, noi realizăm ceea ce le-am promis oamenilor. Și le recomand colegilor din Parlament să înceteze pălăvrăgeala, dar să se apuce de lucru”, a declarat Ilan Șor.

El a dat asigurări că în 2019 lucrările de reparație a drumurilor în Orhei se vor dubla față de cele de anul trecut.

Strada Dorobanți, Orhei / Sursa:orhei.md
Strada Dorobanți, Orhei / Sursa:orhei.md

Vom dubla volumul de lucrări de anul trecut. Suntem singurul oraș care avem propria companie de reparație a străzilor. Lucrăm cu tehnica noastră, în aprilie va veni tehnică nouă – Kamaz-uri speciale de transport a materialelor, freze, etc, care vor permite creșterea volumului de lucrări”, a precizat Ilan Șor, menționând că în prezent 150 de persoane sunt angajate în lucrările de modernizare a drumurilor din Orhei.

Amintim că săptămâna trecută, au demarat și lucrările de reparație a străzii Eliberării. În scurt timp, vor fi modernizate și străzile M. Costin și A. Șciusev din localitate.


// console.log('no ads situation')