Medalii de aur și argint pentru zece sportivi moldoveni la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți

Zece sportivi din Republica Moldova au reușit să obțină rezultate remarcabile și să urce pe podium la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți 2019, care s-a desfășurat în orașul Gyor din Ungaria în perioada 23 august - 1 septembrie 2019.

Foto: Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, echipa Republicii Moldova a fost constituită din 25 persoane dintre care 16 sportivi și 9 antrenori - arbitri.

Din cei 16 sportivi, pe locul I s-au clasat Tataru Stefania (juniori) și Dodica Dmitrii (tineret).

Pe locul II s-au clasat Antoha Mihail (juniori) și Lefter Cristian (categoria 48 kg) și alți șase sportivi s-au clasat pe locul III: Cazacinschi Alexandru (juniori), Osadcii Nichita (juniori), Ionaș Iurii (juniori), Livițchi Ion (juniori), Strungari Valerii (tineret) și Bejenută Maximus (tineret).

Pentru succesele remarcabile obținute la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți – 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, secretarul de stat Adrian Băluțel le-a acordat sportivilor, diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Zece sportivi moldoveni au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți din acest an / Sursa:Ministerul Educației, Culturii și Cercetării


Pub