Accident tragic la Terebna: Un bărbat, spulberat de un Mercedes, în timp ce se odihnea pe scaunul de lângă poartă

Un bărbat de 61 de ani a murit, după ce a fost spulberat de un Mercedes, în timp ce se odihnea pe scaunul de lângă poarta organizației la care activa, în satul Terebna. Pasagera care se afla în automobil a fost transportată la spital. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:00, pe un drum local din localitatea Terebna, raionul Edineț. Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală au stabilit că un tânăr de 21 de ani, locuitor al raionului Edineț, fiind la volanul unui Mercedes, din motive necunoscute a derapat în afara părții carosabile și a lovit bărbatul de 61 de ani, locuitor al satului Terebna, care se afla pe scaun, lângă poarta organizației unde activa în calitate de paznic.

Bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței. Totodată, în automobil se afla, în calitate de pasageră, pasageră, o tânără de 19 ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Raional Edineț.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice cu aparatul Dräger, în urma căreia s-a constatat o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Tânărul va fi cercetat penal în stare libertate. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Ulterior, va fi luată o decizie în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.



Pub