Președintele USB, Valeriu Munteanu, i-a oferit lui Igor Dodon o hartă a României Mari

Acuzații din partea lui Valeriu Munteanu în adresa lui Igor Dodon. Acuzațiile vin în contextul a 80 de ani de la semnarea pactului Molotov-Ribbentrop. Astfel, Munteanu i-a oferi lui Dodon o hartă a României Mari.

Foto: FB/Munteanu

„Igor Dodon — nepotul politic al lui Hitler și Stalin

Azi, 23 august, la 80 de ani de la semnarea pactului criminal Ribbentrop-Molotov, prin care a fost anexată Basarabia de către URSS, Uniunea Salvați Basarabia - USB „i-a dăruit” lui Igor Dodon o hartă pe suport de lemn a României Mari, astfel încât, Igor Dodon — cel mai mare promotor contemporan al ideilor ce decurg din acel pact odios, să înțeleagă că Basarabia este românească și locul nostru este în România Mare, așa cum am fost până la 1940.

O hartă identică, cu România Mare, am lăsat la președinție, pentru ca Igor Dodon la proxima sa vizită la Moscova să i-o transmită lui Vladimir Putin, în speranța ostoirii imperialismului velicorus, care este cel mai mare stăvilar în calea revenirii Basarabiei la sânul Țării-Mamă România.

Hărțile sunt executate pe suport de lemn, pentru a ne asigura că nu vor fi rupte, la fel cum s-a întâmplat anterior cu o hartă de hârtie a României Mari, ruptă demonstrativ în plenul Parlamentului de actualul președinte al fracțiunii PSRM din legislativ Vlad Bătrâncea, un alt nepot vitreg al lui Hitler și Stalin”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.

UNIMEDIA precizează că, astăzi, drapelul statului a fost coborât în bernă, în memoria victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova, ziua de 23 august 2019 a fost declarată zi de doliu.


Pub