A primit din Spania un televizor cu cocaină: Un tânăr de 24 de ani, reținut

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut în timp ce transporta acasă un colet primit din Spania, în care erau camuflate droguri. La apariția polițiștilor a spus că transportă un televizor. În interiorul acestuia oamenii legii au găsit droguri de aproape un milion de lei.

Foto: Procuratura Generală

În urma verificărilor, polițiștii au depistat în interiorul televizorului o cantitate de circa 300 grame de cocaină, care pe piața neagră ar valora aproape un milion de lei.

„Suplimentar, în cadrul perchezițiilor desfășurate la domiciliul persoanei, în municipiul Chișinău, au fost ridicate 1000 pachețele autosigilante pentru comercializarea drogurilor, un cântar electronic la scară mică, două telefoane mobile folosite la comiterea infracțiunii, precum și marijuana, depistată inclusiv în ascunzișurile din Chișinău, în care a fost amplasată în scopul comercializării”, informează Procuratura Generală.

Tânărul a fost reținut urmare a altei operațiuni anunțate pe 18 martie. Atunci, forțele de ordine au prins alți nouă membri ai grupului criminal organizat, în care bărbatul avea rol de curier și depozitar al drogurilor, în cadrul unui magazin cu activitate pe internet. În cadrul acelui episod, autoritatea de investigație anunțase o captură de droguri, de diferite tipuri, în sumă de 700.000 lei.

Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.


Pub