Șoferul Rolls-Royce-ul surprins pe linia dublă continuă, identificat de Poliție: Ce spun oamenii legii

Șoferul Rolls-Royce-ului, surprins cum trece peste linia dublă continuă, ca să ocolească un ambuteiaj, a fost identificat și urmează să fie documentat, pentru încălcarea rutieră comisă. Declarațian a fost făcută pentru UNIMEDIA, de către ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco.

Foto: Colaj UNIMEDIA

„Conducătorul auto care se afla la volanul mașinii este identificat, urmează să fie documentat pentru încălcarea rutieră comisă.

După ce va fi întocmit procesul verbal de către agentul constatator, vom informa despre amenda aplicată”, a declarat Natalia Golovco, pentru UNIMEDIA.

Ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică a mai subliniat că, „fiecare conducător auto este obligat să respecte Regulamentul Circulației Rutiere”.

O situație mai puțin obișnuită a fost surprinsă, ieri, în trafic, în ora de vârf, pe strada Mihai Viteazul din capitală. Șoferul unui Rolls-Royce a depăşit o coloană de automobile, care își așteptau rândul cuminți și a tot încercat, minute, în șir, să se reîncadreze în coloană, aflându-se pe linia dublă continuă, dar ceilalți șoferi nu i-au permis.


Iubita lui Renato Usatîi, Nina Crețu, a fost luată la întrebări pe rețelele de socializare, dacă politicianul era cu Rolls-Royce-ul, care a încălcat regulile de circulație. „Mulți îmi trimit, precum că Renato dacă are Rolls-Royce își permite multe”, a scris modela.

.


Pub