Au furat un automobil din curtea unui bloc din capitală: Doi bărbați, reținuți

Doi bărbați de 32 și, respectiv, 38 de ani, originari din mun. Chișinău și raionul Slobozia, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Rîșcani, după ce ar fi furat un Ford Transit din curtea unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimirescu din capitală.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Potrivit informațiilor, poliția a fost sesizată de proprietarul mașinii, care a comunicat că i-a fost furat automobilul în care se aflau instrumente de construcție.

Proprietarul a estimat prejudiciul la 77 500 de lei.

În cadrul măsurilor speciale de investigație și urmărire penală dispuse de către polițiști, s-a stabilit că mașina a fost furată pe parcursul nopții, fiind tractată cu ajutorul unui microbuz și dusă în Durlești, unde a și fost ulterior găsită de polițiști.

În cadrul audierilor bărbații și-au recunoscut vina.

Totodată ofițerii de investigație au stabilit că aceștia anterior au fost judecați pentru ,,Huliganism”, iar unul dintre ei acum câteva luni a fost eliberat din detenție.

Bărbații sunt cercetați penal pentru furt, iar conform legislației ei riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub